hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Thursday, September 27, 2012

i'm back....

Salam sejahtera....
dah terlalu lama aku x update blog ni, ape boleh buat, banyak perkara terjadi...
Anyway itu semua akan aku ceritakan tapi dalam post lain la.
Sekarang ni aku punya target aku nak re-design balik blog aku, blog yang ada sekarang ni dah lama dan menggambarkan yang yang dahulu.
Kini aku nak design balik agar ia mampu menggambarkan aku yang kini...
Soooo...
Just wait and see....


Wednesday, December 7, 2011

hello..

hi all,
its been quite along period of time since the last time i update my blog..
currently i have not work at fast food restaurant..
now i have work at Menara Maxis Kuala Lumpur
BUT..
please do not complain to me if you have any problem with maxis service or line..
because i have enough complaint even from my family regarding its service..
i'm not in customer sercive department ok..

anyway..
eventhough i have start to build my career.. there is something that is not right...
i do not known what or why..
but the loneliness keep coming where ever i go..


i know that i have to face it somehow.. somewhat..
there must be a way..


if i cannot find it soon..
there is a big trouble waiting for me...


Monday, August 1, 2011

di suatu malam..

salam semua...
semalam time aku keje..
aku keje syif midnight bhgn drive thru..

yg aku nak cite ni merupakan pengalaman pertama aku mcm kena sampuk...
serius... x tipu...
*
*
*
*
cite dia camni...
tgh2 aku kira kaunter...
aku tgk la ade satu kete ni nak msk dirve thru..
kira nak order la..
kete mewah...
aku fikir ni mesti orang besar2 la..
maybe anak datuk ke...

aku pun amik la order cam biasa...
bila dia bg order 2... suara dia lembut je...
ala sedap2 di dengar...
mula2 dia tanya aku ade brp ketul ayam original...
aku pun duk la kira...
aku ni jawab dengan la sopan...

da siap2 wat order ape...
aku perasan la kete 2 berhenti kat kaunter...
dia bkk tingkap sbb aku leh dengar...
xde la aku nak jenguk...
aku pun punch la order kat skrin...
seklai bila nak bg order 2....

perghhhhh......
terkedu aku...
xterkata ape2..
blurrr.....
 je...
mane tidak nye...
yang kat dpn aku 2...
*
*
*
*
*
*
aku jd kaku..
nak pggl kawan aku..
tp suara aku x kuar...
smpt dia wish selamat berpuasa kat aku...
ramah orangnye...
tp terkilan lak semalam x mintak autograph...
mntk2 la dia dtng lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...