hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Tuesday, May 24, 2011

new life have been born..

salam semua...
selamat pagi..
da lama aku x on blog...
maklumla sibuk ngan kehidupan baru aku...
alhamdulillah...
berkat cara aku yang tidak terlalu memilih dalam mencari pekerjaan...
aku dapat kerja..
walaupun kerja aku x gempak.. sekadar kerja di fast food tapi rexeki aku mudah...
hari2 dapat makan...
manager ok...
kiranya xkan aku kebulur la...
klu aku x makan pun x sape pun tau so better aku teruskan dgn hidup aku skrg ni...
memanga ku bz gila..
ngan semester pendeknye...
nak jumpa housemate aku sekali sehari pun payah....
dalam seminggu 2 bole la kira berapa kali je aku jmpa dia...
tapi anyway aku happy ngan kehidupan aku skrg nie...
memang x sama cam dulu di mana aku boleh hang out ngan membe2...
tapi daripada aku buang masa xde duit masuk better aku keje at least hujung bulan duit masuk...
hu3...
lagi 1 bila aku bz keje nie aku xde la nak sosial mane...
aku juz perlu tumpu perhatian pada kerja n pelajarana ku...
hu3...
so in other words...
a new life that better have been born eventhough life right now is like in cage but it help me to be better n it give huge benefit to me...


Saturday, May 14, 2011

gambar banglo seksyen 2...

(yg ni x sure betul atau x)

aku godek2 la ckit internet ni utk cr gmbr lg...
n aku jmpa beberapa gmbr yg agak berbeza...
aku x sure nape, maybe sumber terpesong ckit..
tapi cite nye sama...
so korang decide sendiri la...
tapi membe aku prnh gi n dia kata umah 2 memang ade BUSUT... tapi kedua-dua  gmbr bkn...
hurm...
mane 1 erk...
klu korang gatal sgt gi la tgk...
tp sendiri tanggung la erk...
umah 2 memang cantik...
pagar batu...
2 tingkat...
ade pokok tinggi smpi kena tingkap bilik atas...
n paling penting depan wet world...
so bawah ni aku jmpa 2 gmbr...
gmbr umah yg buruk ckit 2 memang betul berhantu tp x sure umah yg sama atau x...
jiran2 kat ctu yg sahkan...





Hospital Lady Templer !!!

salam semua...
td aku da post pasal satu tempat "keras"...
so kali ni aku nak kongsi satu lagi tmpt ngan korang....
oleh kerana aku x prnh gi tmpt 2 n xkan gi tmpt 2 so aku cr kisah benar mereka yg prnh singgah ctu..
klik bawah ni klu nak tau..


kisah ni pasal sebuah hospital iaitu Lady Templer di Cheras

Friday, May 13, 2011

Banglo Seksyen 2 Shah Alam !!!

salam semua...
da lama x post n3 coz agak sibuk ngan keje..
anyway aku ade cite nak kongsi ngan korang ni.. 
terutamanya sape yang nak cari umah sewa n duk area shah alam...
cite ni aku dpt dr sumber yang sahih dan diakui benar oleh ramai orang...
bukan rekaan semata-mata or saje2 xde keje...

cite ni pasal sebuah rumah banglo dengan sewa RM50 sahaja...
murah kan????

tapi nak ke korang duduk ctu klu korang tau cite di sebalik rumah 2???
e2 korang decide sendiri lepas korang baca keseluruhan n3 ni...

untuk mengetahui pengalaman orang yang pernah masuk banglo yg aku mention sila klik kat bawah ni..

ni gmbr umah 2..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...