hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Friday, December 31, 2010

aZam 2011....

Happy new year to all my frenz....
Sungguh cepat masa berlalu dan kini 2010 telah melabuhkan tirainya....
Dan 2011 telah muncul jua...
So dengan tahun yang baru ini, hopefully new thing will appear with new determination.... as for me.. of course i have my own determination...
Dari aspek pembelajaran.... i  want to do my best for my last semester... dan aku akan pastikan projek akhir siap dengan boleh di guna pakai walaupun jika hanya aku yang melakukan nya.... lepas habis diploma keje dulu.. cari duit sikit and apply untuk masuk UTHM... hope fully dapat...
Dari segi “relationship” ermmm.... no komen... but perhubungan dengan kawan2... sesetengah pepatah mengatakan lebih rapat kita mengenali seseorang lebih perit kerana kita pasti sedar apabila tingkah laku beliau mula berubah... n somebody also tell me that to be best friend doesn’t mean that u have to live in the same house... apa yang dah terjadi sekarang ni aku juz biarkan je ia berlalu seperti air di sungai... hope bila aku da mula keje nanti aku dapat renggang kan balik hubungan tanpa disedari sesiapa n bila da masuk UTHM aku nak jadi seseorang yang baru... nak dapat kawan yang baru dan aku takkan lakukan kesilapan yang sama apabila berkawan seperti mana yang aku pernah lakukan....
Dari segi family... aku akan cuba untuk involve kan diri aku ke dalam family... klu dulu aku sentiasa cuba lari dari masalah serta family sendiri.. but this year i will face it...


Untuk diri sendiri.. this year i will try to change my self.. aku xnak jadi seperti dulu yang mudah diperguna insan lain disebabkan personaliti aku... aku xnak dibuli disebabkan aku selalu mendiamkan diri... aku nak bebas bersuara and i want to show who i am...

Semoga tahun 2011 ini digunakan sebaik-baiknya... semoga tahun ini aku x perlu bersedih.. semoga tahun ini aku lebih bahagia... semoga tahun ini aku berjaya...

Friday, December 10, 2010

the place i belong with...

For the the first entry....
I want to share to all reader’s of this blog about my best frenz that i have thought as my family...
GBA.,.,
E2 nama singkatan untuk group kitorang... dalam group ni kami terdiri dr 5 orang, lebih kurang mcm cite KAMI tapi xnak la ciplak nama yang da sedia ade...
Ape yang menarik tentang group ni, kitorang x perlu nak berpura-pura ... or in easy word “be a plastik”... they all open and accept each other the way they are...
There is no one that perfect in this world so we accept each other... kitorang x perlu hidup dengan berpura-pura menjadi baik hanya untuk diterima orang lain walhal mereka lebih kurang je...
Ever since i meet them... i can laugh sincerely... i can show my true self... and our bond is like family...
Klu da lepak kat mane2 2 comform riuh nye la.. biasa port kitorang lepak nawas maju.. shaaz...
N kitorang suka makan ABC Frado kat sec 2 shah alam...
Oppsss terlupa lak pasal mereka.. ahli kumpulan ni tentulah aku sendiri then zarul..citey mariyam... coot..balqis...
Kla e2 je la entry wat mase ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...