hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Monday, August 1, 2011

di suatu malam..

salam semua...
semalam time aku keje..
aku keje syif midnight bhgn drive thru..

yg aku nak cite ni merupakan pengalaman pertama aku mcm kena sampuk...
serius... x tipu...
*
*
*
*
cite dia camni...
tgh2 aku kira kaunter...
aku tgk la ade satu kete ni nak msk dirve thru..
kira nak order la..
kete mewah...
aku fikir ni mesti orang besar2 la..
maybe anak datuk ke...

aku pun amik la order cam biasa...
bila dia bg order 2... suara dia lembut je...
ala sedap2 di dengar...
mula2 dia tanya aku ade brp ketul ayam original...
aku pun duk la kira...
aku ni jawab dengan la sopan...

da siap2 wat order ape...
aku perasan la kete 2 berhenti kat kaunter...
dia bkk tingkap sbb aku leh dengar...
xde la aku nak jenguk...
aku pun punch la order kat skrin...
seklai bila nak bg order 2....

perghhhhh......
terkedu aku...
xterkata ape2..
blurrr.....
 je...
mane tidak nye...
yang kat dpn aku 2...
*
*
*
*
*
*
aku jd kaku..
nak pggl kawan aku..
tp suara aku x kuar...
smpt dia wish selamat berpuasa kat aku...
ramah orangnye...
tp terkilan lak semalam x mintak autograph...
mntk2 la dia dtng lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...