hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Friday, May 13, 2011

Banglo Seksyen 2 Shah Alam !!!

salam semua...
da lama x post n3 coz agak sibuk ngan keje..
anyway aku ade cite nak kongsi ngan korang ni.. 
terutamanya sape yang nak cari umah sewa n duk area shah alam...
cite ni aku dpt dr sumber yang sahih dan diakui benar oleh ramai orang...
bukan rekaan semata-mata or saje2 xde keje...

cite ni pasal sebuah rumah banglo dengan sewa RM50 sahaja...
murah kan????

tapi nak ke korang duduk ctu klu korang tau cite di sebalik rumah 2???
e2 korang decide sendiri lepas korang baca keseluruhan n3 ni...

untuk mengetahui pengalaman orang yang pernah masuk banglo yg aku mention sila klik kat bawah ni..

ni gmbr umah 2..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...