hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Thursday, March 31, 2011

identiti mu terbongkar...

salam... huuu..
ade cite hot lg ni...
sape yg bace entry aku pagi td.. ni sambungan nye...
rupenye minah ni kawan kpd bdk kelas aku yg memang suka busy body...
kan kantoi..
kawan kepada shrek hijau rupenye...
2 seko lg minah ni.. muka nak innocent je... patut r gelap..
suka sangat jd batu api.. kan bahang 2 kena kat diri sendiri...

wei pompuan... xpyh nak cover2 la.. ko igt aku x detect ko..
klu ko fkr ko da ckp bijak nak attack kwn aku smbl berlindung..
ko memang silap r coz aku bole cr kau...
x padan dgn minah gendut..
da la gemuk... hodoh lak 2..
wei..
biar muka hodoh, jangan perangai pun hodoh gak...

n to shrek hijau..
x pyh la nak wat innocent ko... lg ko wat muka 2 lg meyumpah aku kat kau...
ko da api2 kan orng.. ps2 mengadu kat kakak...
x ckp lg ko attack lak kwn aku...

ni kan mesti ko nak tarik perhatian orang coz maybe ko x ckp kawan kot...
wei..
dengan perangai ko yg macam lakhnat 2...
setan je la nak kwn ngan kau..
aku xde la baik mane, at least aku x cr pasal ngan orang...

n to HANA... do not play with the fire... x pyh la ko nak back-up membe ko yg perangau cam c***p 2 k..

6 comments:

  1. Oit ape ni mencarut, haha. Cool lah bro.

    ReplyDelete
  2. xde la do.. sabar2 gak.. ko pun kenal aku kan.. aku klu da kwn aku jg kawan2 aku.. sape cr hal same kwn aku.. maknenye dia cr psl ngan aku gak r.. tp ni suda lebih.. nak kutuk2 membe aku..

    ReplyDelete
  3. ngeee...siswi dtg jenguk..
    waaa..n3 yg hot..
    when people do sumthing 2 our frenz..
    4 surela menda 2 related dgn kte kn...
    tp dat word xsesuai sgt la ryoshi..hehe..
    =) always..

    ReplyDelete
  4. oki doki..
    cinta siswi : pendapat anda diterima.. hik3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...