hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Thursday, April 7, 2011

" CONTEST SHOW ME who's YOUR BFF"

morning everyone...
pagi2 ni aku terjumpa something yg menarik...
contest yg dianjurkan oleh Kisah Klasik Untuk Masa Depan...

aku ni sebagai blogger yg baru nak up kena la rajin2 msuk contest...
bole promote blog.. hik3...
anyway tajuk contest 2 memang best!!!!

" CONTEST SHOW ME who's YOUR BFF"

if nak ditafsirkan kan BFF ni ertinya... best friend forever...
yang tak lapuk dek zaman serta usia...
mahupun pergaduhan atau cuaca..
hu3..
anyway it means a friend that a person will never forgot...
eventhough da lama...

n nama blog yg wat contest ni pun ngam coz kisah klasik untuk masa depan... segala memori dikongsi bersama menjadi simpanan serta kenangan untuk masa hadapan...
n bila masa itu tiba, akan keluar satu ayat...

"indah nya waktu ni...kan bagus kalau dapat kembali ke masa ini.."

ok la.. xmau membebel lagi..
meh aku tunjukkan sape BFF aku dulu..kini..dan selamanya...
ikut turutan oldest to newest.. hu3...
*
*
****
ni time aku sekolah asrama dulu.. all together 47 person...
cam2 perangai ade... hidup aku mula bersinar bila aku kenal mereka...
n yup.. ketawa..sedih..tangisan..susah..senang... semua kami kongsi bersama..
kami selalu menyokong satu sama lain...
even kami pernah tdo sama2 k... laki2 la.. perempuan2 la..
makan sama2...
skrg masing2 bwk haluan masing2..
but we all still contact...
n aku xkan lupakan mereka... even next month ktrng akan wat reunion...
mengenang nostalgia lama...
*
* * *
* * * * *
* * *
*

ni paling latest...
ha3...
kenal da 3 tahun...
secara sah terbentuk setahun yg lepas kot...
aku bukan x igt tp rase cam da lame kenal...
klu nak cite..
bole jd novel da..
tp ape yg penting...
klu x ckp sorang memang x sempurna...
we all always hang out n sometime fell like want to hang some one... hik3...

favourite kami TA(fikir2 la sendiri) n ABC Frado... hu3... sedap beb...
kitorang ni hantu karaoke...
we all selalu lepak same2 so lps ni bila da hbs belajar n sambung u...
ermmm...
ape la rase yer...
mesti janggal gila..
rase cam nak pindahkan "u" masing2 bagi letak sebelah2 je...

anyway kitorang selalu backup eachother n help eachother...
n that's what BFF means...
selalu membantu ketika susah dan senang...

anyway...
sape ade BFF.. meh r tunjuk.. kita kongsi cite same2 erkk...
boleh kan Cinta Siswi..
KMK..
Lin...
Cik Niza...
Sha...

3 comments:

  1. u olls loike ABC Frado jugak eh
    i ponnnn!!!!!
    memang sedap kan
    lagik² kalau dapat makan ngan BFF kan!
    terbaek!

    memang BFF lah korang nie
    anyway, thanx 4 joined & Gud Luck!
    (^_^)

    ReplyDelete
  2. sedap 2 frado..
    igt nak gi makan lg tp skrg ptng selalu hujan..

    ReplyDelete
  3. hye
    i nk copy picha u ngan BFF tue utk review contestant show me who's ur BFF tue
    email me okeh
    miszein85@gmail.com
    TQ
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...