hadirku bukan meminta simpati...hidupku bukan untuk menyendiri...diriku sentiasa mencari erti...walaupun persoalan yang ku temui...

rYosHi

Followers

Tuesday, April 5, 2011

ku sangkakan...

salam lagi semua...
hu3...
ni haaa...
nak cite ckit...
ari 2 aku gi umah kawan aku kat shah alam... (even aku kat shah alam)hu3..
anyway ari 2 aku lepak2 kat umah dia coz ade keje ckit nak wat...
da duk lepak kat umah dia, perut pun lapo...
aku pun masak la maggi...
da hbs makan 2 aku nak basuh la mangkuk..
time nak basuh 2 tetiba lak kuag maggi tertumpah dalam bekas dia susun pinggan...
aku pun basuh la..
kang kena marah lak kan...
aku angkat pinggan dia, sekali aku angkat bekas penapis dia..


hah...
tu dia...
banyak jejentik...
bela ke ape la dia ni...
mane tidak nye..
air duk bertakung... camne la beks yg aku pki tadi yer...
yaiiii....
alang2 aku da angkat 2... basuh je la...
huishhh... mesti jejentik 2 marah aku coz kcu port drng nak wat pesta...
nasib baik umah aku aku selalu buang air takung 2...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...